Segítünk tisztán látni az átigazolási hírek erdejében

Fake news mentes, rövid hírösszefoglalóink, „bolond mentes”, zárt közösségünk és extra hírkategóriáink garantálják, hogy Te legyél a legjobban értesült focirajongó az átigazolási szezonban és azon kívül is!

Tematizált hírek

Nem kell minden híroldalt végig böngészned és eldöntened, hogy melyik hír kacsa és melyik nem. Napi, „könnyen emészthető” hírösszefoglalónkban minden valid, kulcshír szerepel.

Szakértői közösség, trollok nélkül

Nálunk nem kell értelmetlen vitákba bonyolódnod magukat hozzáértőnek kikiáltó emberekkel. Tartalmainkat folyamatosan moderáljuk, így nálunk csakis értelmes, minőségi beszélgetések zajlanak. 

Egyedülálló extra kategóriák

Egyetlen forrásból tájékozódhatsz a visszavonult legendákkal, külföldön játszó magyarokkal, női focival és egyéb érdekességekkel kapcsolatos hírekről.

Ezt nyújtjuk neked

Prémium szolgáltatásunk tételesen

Az alábbi listában felvázoljuk neked azt az egyedülálló élményt, amelyért focirajongóként érdemes csatlakoznod hozzánk

N

Napi transfer összefoglaló e-mailben és discordon: Nem lehet kiigazodni a napi átigazolási hírek között, ezért mi a nap végén összefoglaljuk neked a legfontosabb történéseket, átláthatóan, „fake news mentesen”, témakörökre bontva.

N

Trollmentes, zárt közösség: Mi sem szeretjük a mindenkinél okosabb, fotelszurkolókat. Nálunk értelmes, pozitív hangulatú beszélgetések zajlanak, ahol csak a lényeggel foglalkozunk.

N

Top igazolások közvetlenül a telefonodra: A Discord rendszere által azonnal értesítést küldünk neked a top igazolásokról, természetesen te döntöd el, hogy ezt kéred-e vagy sem!

N

Fontosabb nyilatkozatok: Az átigazolásokkal, mérkőzésekkel kapcsolatos fontosabb nyilatkozatokat is elhozzuk neked, legyen szó akár játékosról, akár edzőről.

N

Sérültek-eltiltottak: Egy-egy sérült vagy eltiltott játékos komolyan befolyásolhatja a csapat összetételét, teljesítményét. Ezért mi igyekszünk mindig friss információkkal, listákkal szolgálni.

N

Női átigazolások: Egyedülálló módon, rendszeresen beszámolunk a női labdarúgás legfrissebb átigazolási híreiről.

N

Magyar átigazolások: A legtöbb transfer csatorna leginkább a mainstream, külföldi átigazolásokkal foglalkozik. Mi azonban a magyar piacot is folyamatosan pásztázzuk, és beszámolunk a csapatokat érintő változásokról.

N

Magyarok külföldön: Tehetségeink világszerte bizonyítják, hogy igenis helyük van a topfutballban. Mi igyekszünk beszámolni minden velük kapcsolatos, friss történésről.

N

Legenda figyelő: Érdekel, hogy éppen mi történik Ronaldinhoval, Figoval, vagy a még aktív, de már kevésbé szem előtt lévő labdarúgókkal, mint Messi vagy Ronaldo? Mi beszámolunk arról, ha jótékonysági meccseken lépnek fel, hozzánk közeli helyre utaznak és egyéb érdekes eseményekről.

N

Befolyásolhatod projektünk folyamatait: Mivel értetek van ez a projekt, ezért fontos számunkra maximális elégedettségetek. Ezért folyamatosan kérdezünk, szavazásokat indítunk, hogy mi az, ami jobban vagy éppen kevésbé érdekel benneteket. Saját ötleteiteket is beépítjük a projektbe, amennyiben illeszkedik profilunkba. SŐT!!! Amennyiben van kedved és kapacitásod, részt vehetsz napi munkálatainkban.

N

+ EXTRÁK: A fentiek mellett olyan extra funkciók is elérhetőek lesznek projektünkben a későbbiek folyamán, mint a rendszeres nyereményjátékok, weboldalunkon elérhető szakmai cikkek, egyedi ajándéktárgyak, hozzáférés egyéb projektjeinkhez, fő támogatóink kiemelése. Ezen felül folyamatosan keressük partnereinket, ahol bizonyos webshopokban, kedvezménnyel vásárolhattok sportfelszereléseket, mezeket és egyéb szurkolói tárgyakat.

Prémium díjcsomagok és árak

Találd meg a leginkább neked tetsző prémium csomagot

Igyekeztünk úgy összeállítani kínálatunkat, hogy mindenki igényeinek és pénztárcájának megfelelően tudja igénybe venni szolgáltatásunkat

A fizetési oldalon a Paypal rendszerével tudsz automatikusan tagságot váltani, azonban, ha erre nincs lehetőséged, banki utalással is kiegyenlítheted a díjcsomag ellenértékét. Ehhez minden szükséges információt megtalálsz a fenti „ezt választom” gombra klikkelve.

GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések

Az alábbiakban kiemeltünk pár általunk fontosnak vélt kérdést, amely segíthet könnyebben eligazodni szolgáltatásunkban

Mi a fő irányvonalatok?

Mint láthatod a fenti felsorolásban, számos hasznos információval szolgálunk számodra, de célunk az, hogy tisztán lássatok a transfer és a labdarúgás híreinek zavarosában. Ezt a naponta hírlevélben és discordon kiküldött összefoglalóinkkal igyekszünk átadni tagjainknak. Ezek az összefoglalók fókuszáltak, lényegretörőek, könnyen és gyorsan „fogyaszthatóak”.

Mikor és hol kapom meg az információkat?

Kiemelt felületeink a már említett hírlevél, valamint a Discord. Ezen felül Facebook és Instagram oldalainkon is aktívak vagyunk, valamint a későbbiekben weboldalunkon is folyamatosan kommunikálunk majd.

Igyekszünk a nap és a hét nagy részében aktívak lenni, hogy mindig a lehető leggyorsabban jussatok hozzá a friss hírekhez. Azonban mivel mi is emberek vagyunk, így hétvégén előfordulhat, hogy aktivitásunk kevésbé intenzív, de a hétvége történéseiről is értesülhettek hétfő délelőtti összefoglalónkban.

 

Hogyan lesz valóban trollmentes a prémium közösség?

A pénz nem minden. Bárki, aki negatív irányba szeretné eltolni a TransferNews színvonalát kommentjeivel, a többiek zaklatásával, annak korlátozzuk hozzáférését, legyen bármilyen előfizetése is. Tartalmainkat továbbra is olvashatja, de nem lehet aktív tagja közösségünknek.

Milyen hírforrásokból dolgoztok?

A hosszú évek alatt igyekeztünk olyan hírforrás rendszert összerakni, amelyben kizárólag megbízható, pontos újságírók, médiumok szerepelnek. Ennek köszönhetően pedig híreink, információink mindig fake news mentesek, hitelesek.

Mi történi a projekttel átigazolási szezonon kívül?

Szerencsére a labdarúgás világa az év 365 napjában szolgáltat nekünk friss híreket, eseményeket. Év közben is vannak átigazolások még, ha ritkábban is, rúgnak ki edzőket, választanak új klubigazgatót. Ezen felül a fenti funkciók, kategóriák nagy részében egész évben aktívak tudunk lenni. Egy szó, mint száz: FOLYAMATOSAN működik projektünk!

Hogyan tudok prémium tagságot váltani?

A fentebbi ártáblázatban található „EZT VÁLASZTOM” gomb segítségével, a fizetési felületre irányít rendszerünk. A számlázási adatok kitöltése után a Paypal rendszerével tudod kiegyenlíteni prémium tagságod ellenértékét.  

A Paypal fizetésről itt tájékozódhatsz: https://youtu.be/KUuPTU_tKHM Amennyiben rendelkezel bankkártyával, akkor is van lehetőséged ezen a módon fizetni.

Végső esetben tagságod banki utalással is kiegyenlítheted. Erről bővebb információt a fizetési oldalon találsz.

Regisztráció után e-mailben megkapod a hozzáféréshez szükséges információkat. Kérdés esetén írj az info kukac transfernews.hu e-mail címre.

 

Kapcsolat

Amennyiben kérdésed, észrevételed van vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlapon vagy az info@transfernews.hu e-mail címen!

10 + 10 =